Ivanić-Grad: Udruga roditelja djece i osoba s invaliditetom 'Mali Princ' traži pomoćnog administratora

Na trogodišnjem programu 'Rastimo s Malim princem' traži se odgovorna osoba, motivirana za rad s osobama s invaliditetom

 

Udruga roditelja djece i osoba s invaliditetom 'Mali Princ' traži pomoćnog/u administratora/icu na području Ivanić-Grada u Zagrebačkoj županiji, na određeno vrijeme, radi zamjene, uz mogućnost zaposlenja osobe s invaliditetom.

Zaposlenje je na 20 sati tjedno, bez mogućnosti smještaja i naknade za prijevoz.

Razina obrazovanja posloprimca može biti srednja škola od četiri godine. Potrebno je poznavanje osnova informatike, odnosno osnova korištenja računala u Windows okruženju. Radno iskustvo nije važno.

Potrebna dokumentacija za prijavu na natječaj: životopis, motivacijsko pismo, dokaz o stručnoj spremi, uvjerenje o nekažnjavanju.

U radu na trogodišnjem programu 'Rastimo s Malim princem' traži se odgovorna osoba, motivirana za rad s osobama s invaliditetom.

U opis poslova spadaju administrativni poslovi, vođenje propisanih evidencija, prijepisi, kopiranje, odlazak na poštu i sl.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a rok za prijavu je do 5. ožujka.

Zainteresirani se mogu javiti pismenom zamolbom na adresu poslodavca: Udruga roditelja djece i osoba s invaliditetom 'Mali Princ', 10310 Ivanić-Grad, Donji Šarampov, Majdekova 93.

Udruga roditelja djece i osoba s invaliditetom 'Mali princ' osnovana je 24. veljače 2007. sa svrhom zaštite i promicanja zajedničkih humanitarnih, zdravstvenih, obrazovnih, kulturnih, socijalnih, informacijskih, sportskih, rekreacijskih i drugih prava i interesa, te sudjelovanja u razvoju lokalne zajednice i kreiranju politike za osobe s invaliditetom u lokalnoj zajednici. Svojim osnutkom Udruga je započela rad u lokalnoj zajednici na rješavanju mnogobrojne problematike roditelja djece s teškoćama u razvoju i osoba s invaliditetom.

Klaudija Klanjčić