Split: Studentski zbor Filozofskog fakulteta organizira humanitarni koncert za Ellu Barišić

Ella je slijepa je od rođenja no uspješno je završila srednju školu te upisala studij engleskog i talijanskog jezika

 

Studentski zbor Filozofskog fakulteta u Splitu u suradnji sa klubom Zenta organizira veliki humanitarni koncert za Ellu Barišić, studenticu prve godine Filozofskog fakulteta.

Ella je slijepa je od rođenja no, usprkos toj prepreci, uspješno je završila srednju školu i upisala studij engleskog i talijanskog jezika. Zbog teške financijske situacije Ella i njezina obitelj trebaju našu pomoć.

Koncert će se održati 14. ožujka u klubu Zenta, Split, oko ponoći. Sav prihod od prodanih ulaznica ide za pomoć obitelji Barišić. Nastupit će Jole i grupe Dalmatino, ali i mlada Grupa 505  čije članove pretežito čine studenti koji će na ovaj način pomoći svojoj kolegici. Ella Barišić također će nastupiti na koncertu i kaže: "Pjevat ću s prijateljicom Albinom Grčić dvije engleske i jednu španjulosku pjesmu. Drago mi je da sudjelujem i afirmiram se na taj način, jer je i glazba dio mog života."

Ulaznice po cijeni od 30 kuna mogu se kupiti na Filozofskom fakultetu u Radovanovoj 13. i Teslinoj 12. te na noć koncerta na ulazu u klub.
Rezervacije stolova na broj telefona: 099 335 1979.

Pozivaju se svi ljude dobre volje da se dobro zabave i simboličnom donacijom pomognu obitelji Barišić i Elli u nastavku uspješnog studiranja.

Božica Ravlić