Zagrebačka županija: Centar za rehabilitaciju Stančić traži logopeda

Vizija Centra je izgraditi društvo koje svojim građanima s invaliditetom u punoj mjeri pomaže u razvoju osobnih potencijala kako bi postali ravnopravni i uvažavani članovi zajednice

 

Centar za rehabilitaciju Stančić traži jednog logopeda/inju na određeno, puno radno vrijeme. Mjesto rada je Stančić, Zagrebačka županija.

Potrebna razina obrazovanja je fakultet, akademija, magisterij, doktorat te radno iskustvo 1 godina.

Opis poslova: upoznavanje s poslovima i obvezama te s godišnjim planom i programom rada logopeda. Uz pisanu zamolbu priložiti životopis,presliku diplome,potvrda o položenom stručnom ispitu, presliku domovnice, rodnog lista, uvjerenje o nekažnjavanju ne strarije od 1.mjeseca i potvrda o stažu-HZMO.

Pismene zamolbe primaju se do 19. ožujka 2018. na adresu: Centar za rehabilitaciju Stančić, Zagrebačka 23,10370 Dugo Selo

Centar za rehabilitaciju Stančić  je ustanova socijalne skrbi pod neposrednom ingerencijom Ministarstva demografije, obitelji, mladih i socijalne politike. Temeljna uloga ustanove je osigurati djeci s teškoćama i odraslim osobama s invaliditetom poštivanje ljudskih prava, što uključuje pravo na život u zajednici uz osiguran pristup svim neophodnim socijalnim uslugama i društvenim sadržajima koje im omogućuju punu socijalnu uključenost uz primjerenu kvalitetu življenja. Vizija Centra je izgraditi društvo koje svojim građanima s invaliditetom u punoj mjeri pomaže razvoj osobnih potencijala kako bi postali ravnopravni i uvažavani članovi zajednice.

Sukladno procesu transformacije i  deinstitucionalizacije, grade novi sustav  socijalnih usluga koji uključuje pružanje socijalnih usluga u sjedištu ustanove i pružanje socijalnih usluga u zajednici s krajnjim ciljem povećanja socijalne uključenosti svih korisnika. Osim u sjedištu gdje pružaju socijalne usluge stalnog, tjednog i privremenog smještaja, svoje usluge pružaju i u dislociranim jedinicama.

Božica Ravlić