Anđeli: Udruga za djecu s teškoćama u razvoju traži logopeda

Udruzi Anđeli trebaju razne potrepštine koje svakodnevno koriste za rad, napredak i zdravlje svojih članova

 

Udruga roditelja za djecu najteže tjelesne invalide i djecu s teškoćama u razvoju 'Anđeli' traži logopeda/logopedinju (1) na određeno, puno radno vrijeme za rad u dvije smjene. Potrebna razina obrazovanja je fakultet, akademija, magisterij, doktorat. Radno iskustvo nije uvijet. Opis poslova: rad s djecom s teškoćama u razvoju

Natječaj je otvoren do 1. svibnja 2018.; kontakt e-mailom: mirjana@andjeli.hr.

Udruga roditelja za djecu najteže tjelesne invalide i djecu s teškoćama u razvoju 'Anđeli' kao samostalna Udruga djeluje od srpnja 2005. godine. Do tada su članovi danas samostalne Udruge djelovali kroz Klub roditelja za djecu najteže tjelesne invalide pri Udruzi osoba s invaliditetom Split. Ideja osnivanja Udruge potekla je od činjenice da se o djeci s najtežim tjelesnim invaliditetom (potpuno nepokretnoj djeci) ne skrbi nitko osim njihovih obitelji te da su takva djeca potpuno odsječena od društva.

Osnovna svrha djelovanja Udruge očituje se kroz nekoliko osnovnih ciljeva kojih je ukupna svrha promicanje i provođenje aktivnosti za poboljšanje kvalitete življenja djece-osoba najtežih tjelesnih invalida, te djece s teškoćama u razvoju, kako na području Splitsko-dalmatinske županije, tako i na području cijele Republike Hrvatske. Korisnici obuhvaćeni djelatnostima Udruge su djeca najteži tjelesni invalidi i djeca s teškoćama u razvoju, bez obzira na povijest bolesti i dijagnozu.

Udruzi Anđeli trebaju razne potrepštine koje svakodnevno koriste za rad, napredak i zdravlje svojih štićenika. Ukoliko osjećate potrebu da bi im na neki način doprinjeli, kako u robi ili usluzi, slobodno ih kontaktirajte preko web stranice andjeli.hr.

Božica Ravlić