Čakovec: Info-radionica 'Unaprjeđenje usluga za djecu u sustavu ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja'

Cilj informativne radionice je pružiti osnovne informacije o ciljevima i prihvatljivim aktivnostima Poziva, a usmjerena je na predstavnike potencijalnih prijavitelja i njihovih partnera

 

Deseta Info-radionica u sklopu ESF otvorenog trajnog Poziva 'Unaprjeđenje usluga za djecu u sustavu ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja' održat će se 4. svibnja 2018. u Čakovcu, u prostoru Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje, s početkom u 12 sati, objavljeno je na stranici mdomsp.gov.hr.

Kao što je istaknuto, cilj informativne radionice je pružiti osnovne informacije o ciljevima i prihvatljivim aktivnostima Poziva, a usmjerena je na predstavnike potencijalnih prijavitelja i njihovih partnera.

Prijave se zaprimaju do srijede 2. svibnja, do 17 sati.

Sudjelovanje na informativnoj radionici je besplatno, a organizator će za sve sudionike osigurati osvježenje tijekom pauze.

Broj sudionika na radionici je ograničen pa je uputno da na istoj sudjeluje po jedan do najviše dva predstavnika koji će biti izravno uključeni u pripremu i/ili provedbu projekta.

Svi sudionici koji su poslali prijavu bit će povratno obaviješteni o njenom statusu.

Također je istaknuto da se uz navedenu radionicu, tijekom svibnja planira održavanje niza radionica i u drugim gradovima Republike Hrvatske.

Sve informacije o datumima, lokacijama, kao i načinu prijave bit će pravovremeno objavljene na web stranicama strukturnifondovi.hr, esf.hr te mdomsp.gov.hr.

Klaudija Klanjčić