Centar za edukaciju i savjetovanje Sunce: Savjetovanje za osobe starije životne dobi

Udruga je osnovana kako bi se omogućilo provođenje nezavisnih obrazovnih, psihosocijalnih, zdravstvenih i humanitarnih programa za dobrobit i razvoj djece, mladih, obitelji i zajednica

 

"Ako ste osoba starije životne dobi i imate poteškoća ili problema s kojima ne znate kako izaći na kraj, ili samo želite s nekime popričati nazovite nas i rado ćemo Vas saslušati. Tu smo i za vaše prijatelje ili susjede za koje znate da su potišteni ili usamljeni, a rado bi sa nekime popričali. Nazvati nas možete na broj telefona 01/383 7873 i dogovoriti termin za susret. Centar za edukaciju i savjetovanje Sunce otvoren je za vas", kažu iz Centra.

Udruga je osnovana kako bi se omogućilo provođenje nezavisnih obrazovnih, psihosocijalnih, zdravstvenih i humanitarnih programa za dobrobit i razvoj djece, mladih, obitelji i zajednica. Registrirana je 2004. godine od strane stručnjaka koji su do tada provodili psihosocijalne, edukativne i druge programe radom u više drugih udruga, međunarodnih organizacija i državnih ustanova.

Prethodnim bogatim iskustvima članova, te profesionalnim pristupom Centra Sunce i istaknutim rezultatima prepoznatim od nadležnih državnih tijela i šire javnosti, Sunce je brzo zauzelo visoku tržišnu i javnu poziciju. Korisnici programa Sunca su djeca, mladi, roditelji i cijele obitelji, odrasli pojedinci koji se uključuju u seminare, stručna usavršavanja i drugo, osobe usmjerene na osobni i profesionalni razvoj zajednice. Ukoliko želite saznati više o programu, uključiti se u njegovu provedbu, podržati ga financijski, predložiti partnerstvo, dogovoriti sponzorstvo, doprinijeti svojim znanjima i volonterskim radom ili predložiti drugi oblik suradnje bit će im drago da ih kontaktirate.

Više na poveznici: http://www.ti-si-sunce.hr.

Božica Ravlić

 

Povezane vijesti