Plivački klub Natator traži stručnog suradnika trenera plivanja

PK Natator danas je jedan od najuspješnijih plivačkih klubova čiji plivači nastupaju na paraolimpijskim igrama, te su osvajači medalja na IPC europskim i svjetskim prvenstvima

 

Plivački klub Natator traži stručnog/u suradnika/icu trenera/icu plivanja na puno radno vrijeme za rad u Zagrebu. Vrsta zaposlenja: Stručno osposobljavanje za rad bez zasnivanja radnog odnosa.

Potrebna razina obrazovanja: viša ili prvostupanjska, fakultet, akademija, magisterij, doktorat te znanje engleskog jezika. Opis poslova: uvođenje u poslove trening plivanja, rad s djecom, natjecanja. U obzir dolazi prediplomski/diplomski studij/prvostupnik/ca/mag. kineziologije.

Uvjet je da nezaposlena osoba nema više od 12 mjeseci staža u zvanju za koje se obrazovala.

Natječaj je otvoren do 15.lipnja 2018., kontakt e-mailom na pknatator@natator.hr.

Plivački klub Natator osnovala je hrvatska paraolimpijka Ana Sršen 2003. godine. Glavni cilj bio je stvoriti klub jednakih mogućnosti za sve osobe koje žele plivati. PK Natator danas je jedan od najuspješnijih plivačkih klubova čiji plivači nastupaju na paraolimpijskim igrama, te su osvajači medalja na IPC europskim i svjetskim prvenstvima, mediteranskim igrama, državni su prvaci i rekorderi.

Od 2003. klub je organizator međunarodnog plivačkog kampa, a od 2006. je organizator seminara za osposobljavanje kadrova po Halliwick konceptu i FSA metodi.

Božica Ravlić