Sportom protv droge: Prikupljena sredstva donirana Udruzi Mali princ

Predsjednik udruge zahvalio je svima te naglasio kako je važna podrška u daljnjem radu, budući da udruga kontinuirano već niz godina djeci i osobama s invaliditetom pruža terapeutske aktivnosti

 

U petak, 15. lipnja 2018. na Sportskim terenima Hotela Sport i Izletišta Petek u Ivanić-Gradu, održana je završnica 18. humanitarnog malonogometnog turnira "Sportom protiv droge". Tim povodom, od prikupljenih sredstva donirano je 8.000 kuna Udruzi roditelja djece i osoba s invaliditetom Mali Princ.

Udruga Mali princ predstavila se posjetiteljima turnira kroz simbolične privjeske i magnetiće s nogometnom tematikom, koje su posebno za ovu prigodu, zajedno s volonterima, izradili na kreativnoj radionici, te na kraju poklonili nogometašima i učesnicima turnira kao znak zahvale.

Predsjednik, zaposlenici, volonteri i članovi Udruge Mali princ rado su se odazvali ovom hvale vrijednom događaju i zajedničkom druženju, te su sudjelovali i na službenoj primopredaji donacije. Predsjednik udruge, Dubravko Pavković, tim povodom zahvalio je svima te naglasio kako je važna ova podrška u daljnjem radu, budući da udruga kontinuirano već niz godina djeci i osobama s invaliditetom pruža terapeutske aktivnosti, koje su teže dostupne i deficitarne na lokalnom području, navode iz Udruge

Završnicu turnira sudionici su pozdravili veselim druženjem nakon svih uspješno završenih aktivnosti na kraju radnog tjedna.

Anita Blažinović

 

Povezane vijesti