Zapedaliraj za Centar Juraj Bonači: Poziv na 2. marjansku biciklijadu

Sudjelovanje na biciklijadi je besplatno, a budući da je biciklijada humanitarnog karaktera, pozivamo sve sudionike da doniraju novčana sredstva prema vlastitim financijskim mogućnostima

 

Klub mladih Split i Centar za odgoj i obrazovanje Juraj Bonači, uz podršku Splitsko-dalmatinske županije, pozivaju vas da se povodom Međunarodnog dana mladih, 11. kolovoza ove godine, pridružite drugoj po redu humanitarnoj biciklijadi za pomoć korisnicima COO Juraj Bonači.

Ruta će započeti u 18.30 sati na sjevernim Marjanskim vratima i nastavit će se Šetalištem Marina Tartaglie do Instituta (rampe), zatim će se nastaviti Marangunićevim šetalištem i Marjanskim putem do vrha Marjana. Ruta završava spustom Marijanskim putem do rampe (prema Varošu).

Prošlogodišnja bicklijada je okupila gotovo stotinu humanitaraca na biciklima, a ove godine se očekuje i još veći odaziv. Stoga Vas ovim putem pozivamo da se priključite akciji i pomognete opremanje senzorne sobe za COO Juraj Bonači, vrijedne 130.000 kuna.

Senzorna soba je posebno opremljena soba koja se koristi u terapiji djece s raznim teškoćama (poput poremećaja iz spektra autizma, poremećaja senzorne integracije, agresivnosti, poboljšava koncentraciju, potiče na učenje, unapređuje komunikacijske vještine, poboljšava samokontrolu…).

Sudjelovanje na biciklijadi je besplatno, a budući da je biciklijada humanitarnog karaktera, pozivamo sve sudionike da doniraju novčana sredstva prema vlastitim financijskim mogućnostima, uplatom donacija na posebni humanitarni račun ili u škrabice na dan biciklijade (IBAN: HR1924020061500064431).

Svoje sudjelovanje na biciklijadi prijavite ovdje ili na štandu koji će biti na startu, prije samog početka utrke.

Anita Blažinović

 

Povezane vijesti