Natator: Plivanje za dojenčad i mališane od 4 mjeseca do 4 godine

Predavanje je namijenjeno roditeljima koji su prijavljeni u programe PK Natator i čiji mališan pohađaju program ranog plivanja u klubu, te onima koji žele saznati više o plivanju za mališane

 

Plivački klub Natator iz Zagreba 30. kolovoza 2018. od 17.30 do 19.00 sati organizira besplatno uvodno predavanje za roditelje "Plivanje za dojenčad i mališane od 4 mjeseca do 4 godine", koje će se održati na trećem katu u konferencijskoj dvorani "Mali dom" – Zagreb, dnevni centar za rehabilitaciju djece i mladeži; Baštijanova 1d; Zagreb. Predavanje će održati trenerice i kineziologinje s višegodišnjim iskustvom u radu s djecom u vodi – Ana Sršen, Dubravka Dekanić i Ana Pleše Buretić.

Predavanje je namijenjeno roditeljima koji su prijavljeni u programe PK Natator i koji sa svojim mališanima pohađaju program ranog plivanja u klubu, te roditeljima koji žele saznati više informacija o plivanju za dojenčad i mališane, bez obveze da se upišu u program.

Na predavanju će biti riječi o FREDS SWIM ACADEMY, metodi plivanja koja postupno i na djeci prilagođen način u svakoj fazi razvoja pruža potreban doživljaj uspjeha i sigurnosti u vodi koji su djeci potrebni kako bi uspješno naučila plivati i stekla doživotno pozitivan odnos prema vodi; o organizaciji dolaska/odlaska s bazena s dojenčadi I mališanima; sigurnosti na bazenu; o SWIMTRAINER plivačkom kolutu; o prednostima ranog plivanja i kako ono utječe na cjelokupni razvoj dojenčeta i mališana; preduvjetima za vježbanje u vodi, apsolutnim i relativnim kontraindikacijama za vježbanje u vodi, zlatnim pravilima itd. Roditeljima će biti prikazani video materijali plivanja za svaku dob, te će moći dobiti odgovore na sva postavljena pitanja tijekom ovog interaktivnog predavanja.

Iz PK Natator mole roditelje da ne dovode dojenčad I mališane na predavanje te najave svoj dolazak na info@natator.hr. Više info na www.plivanje-malisana.com.

Božica Ravlić