I djeci s ljubavlju: Online audicija za snimanje himne "Želimo vježbati vid"

Snimanjem himne, poručuju iz udruge, želi se osvijestili važnost očuvanja vida od najranije mladosti, zbog čega je ona napravljena u hrvatskoj i talijanskoj verziji

 

Udruga "I djeci s ljubavlju“ pozvala je u četvrtak djecu Hrvatske, u dobi od 7 do 14 godina, da se prijave na online audiciju snimanja himne za nacionalni projekt "Želimo vježbati vid". Snimanjem himne, poručuju iz udruge, želi se osvijestili važnost očuvanja vida od najranije mladosti, zbog čega je ona napravljena u hrvatskoj i talijanskoj verziji. Rok prijave je do 13. listopada 2018

Udruga "I djeci s ljubavlju“ projekt "Želimo vježbati vid“ pokrenula je 2017. godine pod pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović.

"Na području Primorsko-goranske županije ne postoji opremljen kabinet koji vrši probir i terapije za djecu od rođenja do 12 godine. Cilj programa je otvaranje kabineta za vježbanje vida u Rijeci te prevencija slabovidnosti“, navode iz udruge, koja je tijekom proteklih godina nizom humanitarnih aktivnosti prikupljala sredstva za kupovinu medicinske opreme za ustanove u kojoj borave djeca.

Materijal za audiciju može se preuzeti na internetskim stranicama Udruge "I djeci s ljubavlju“. Potrebno je također ispuniti prijavnicu i poslati je na e-mail himna.idjecisljubavlju@gmail.com.

Nakon audio promocije himni, planira se snimiti i videospot, na kojem se očekuje od kandidata da znaju obje verzije himni napamet. Termine snimanja videospota kandidati će dobiti naknadno, e-mailom.

Sve informacije uvjetima prijave i projektu dostupne su na službenim stranicama udruge.

Anita Blažinović

 

Povezane vijesti