Udruga I djeci s ljubavlju: Audicija za himnu nacionalnog projekta 'Želimo vježbati vid'

Cilj programa je otvaranje kabineta za vježbanje vida u Rijeci te prevencija slabovidnosti na području Primorsko-goranske županije

 

Udruga 'I djeci s ljubavlju' poziva mališane u dobi od 7 do 14 godina da se prijave na online audiciju snimanja himne za nacionalni projekt 'Želimo vježbati vid'. 
Snimanjem himne, poručuju iz Udruge, želi se osvijestili važnost očuvanja vida od najranije mladosti, zbog čega je ona napravljena u hrvatskoj i talijanskoj verziji. Rok prijave je do 13. listopada 2018.
Upute kako uspješno poslati prijavnicu i materijal za audiciju može se preuzeti na internetskim stranicama Udruge www.djecisljubavlju.hr.
Nizom aktivnosti koje Udruga pokreće za cilj je senzibilizacija javnosti o očuvanju vida. Na području PGŽ ne postoji opremljen kabinet koji vrši probir i terapije za djecu od rođenje do 12 godine. Cilj programa je otvaranje kabineta za vježbanje vida u Rijeci te prevencija slabovidnosti na području PGŽ. Tijekom proteklih godina udruga je djelovala na humanitarnoj bazi,prikupljenim vlastitim sredstvima uz potporu Primorsko-goranske županije ,Grada Rijeke te sponzora uz rad volontera kupovali smo medicinsku aparaturu i to svake godine za jednu Ustanovu u kojoj borave djeca u PGŽ. 
"Željeli bismo da se uključe djeca i mladi iz cijele Hrvatske, kako bismo osvijestili važnost o očuvanju vida od najranije mladosti, te smo u sklopu navedenog projekta, napravili himnu u hrvatskoj i talijanskoj verziji" naglasili su organizatori.
Nakon audio promocije himni, planira se snimiti i videospot, na kojem se očekuje od kandidata da znaju obje verzije himni napamet. Termine snimanja videospota kandidati će dobiti naknadno, e-mailom.
Sve informacije uvjetima prijave i projektu dostupne su na službenim stranicama Udruge. 
Udruga 'I djeci s ljubavlju“ projekt 'Želimo vježbati vid' pokrenula je 2017. godine pod pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović.
Božica Ravlić