Đurđevac: Gradsko društvo osoba s invaliditetom traži voditelja Kluba korisnika

U opis poslova spada radna terapija, osmišljavanje i vođenje grupa za kvalitetno provođenje slobodnog vremena osoba s invaliditetom

 

Gradsko društvo osoba s invaliditetom Đurđevac objavilo je natječaj za voditelja/icu Kluba korisnika u Đurđevcu, na području Koprivničko-križevačke županije, na određeno vrijeme, radi novootvorenih poslova.

Zaposlenje obuhvaća 20 sati tjedno u prijepodnevnoj smjeni, bez mogućnosti smještaja i naknade za prijevoz.

Uvjeti na radnom mjestu podrazumijevaju rad na jednom mjestu.

Razina obrazovanja posloprimca može biti viša ili prvostupanjska, fakultet, akademija, magisterij, doktorat. Potrebno je poznavanje osnova informatike: excel, word i internet. Radno iskustvo nije važno. Stručni ispit je poželjan. Druga znanja i vještine: komunikativnost, kreativnost, senzibilitet za rad s osobama s invaliditetom.

U opis poslova spada radna terapija, osmišljavanje i vođenje grupa za kvalitetno provođenje slobodnog vremena osoba s invaliditetom: likovne radionice, hobi radionice, ručni rad, izrada ukrasnih, prigodnih i uporabnih predmeta od raznih materijala; vođenje evidencije i popratne dokumentacije o radu Kluba.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje 18. rujna 2018., a rok za prijavu je do 24. rujna.

Zainteresirani se mogu javiti pismenom zamolbom na adresu poslodavca: Gradsko društvo osoba s invaliditetom Đurđevac, Trg svetog Jurja 3, 48350 Đurđevac, ili na email adrese: mirjana.sandor@gmail.com, nina@hsucdp.hr.

Klaudija Klanjčić