HZZ: Regionalni ured Zagreb ima četiri ispostave u kojima djeluju savjetnice za zapošljavanje osoba s invaliditetom

Sve usluge i informacije vezane za status nezaposlenosti, profesionalnu rehabilitaciju, pripremu za zaposlenje, informacije o uključivanju u mjere aktivne politike za zapošljavanje i slično osobe s invaliditetom mogu zatražiti kod savjetnica prema mjestu stanovanja

 

U Hrvatskom zavodu za zapošljavanje na razini Regionalnog ureda Zagreb djeluju četiri ispostave u kojima  postoje savjetnice za zapošljavanje posebno dodijeljene osobama s invaliditetom. 
Ispostave su otvorene prije nekoliko godina s ciljem bolje dostupnosti usluga Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Regionalnog ureda Zagreb korisnicima s invaliditetom prema mjestu stanovanja.
Savjetnice za zapošljavanje za osobe s invaliditetom koje djeluju pri Hrvatskom zavodu za zapošljavanje, u Regionalnom uredu Zagreb nezaposlenim osobama s invaliditetom  pružaju usluge vezane uz status nezaposlenosti i profesionalnu rehabilitaciju, pripremaju ih za zaposlenje, osnažuju njihove poslovne vještine, usmjeravaju ih na koji način će se najbolje predstaviti budućem poslodavcu, informiraju ih o mogućnostima uključivanja u mjere aktivne politike zapošljavanja, informiraju  ih o stanju na tržištu rada i svim ostalim pitanjima vezanim uz zaposlenje.
Donosimo adrese ispostava HZZ-a Regionalnog ureda Zagreb u kojima djeluju savjetnici za zapošljavanje osoba s invaliditetom.
U Ispostavi Jug – Novi Zagreb na adresi Savezne Republike Njemačke 6. djeluje savjetnica Ivana Vinc Krstanvić, telefon: 01 6447 302.
U Ispostavi Zvonimirova: Ulica kralja Zvonimira 15. djeluju Monika Hartek, 01 4699 888,
Ana Sučić Ivanjko, 01 4699  878 i Dina Glavan, 4699 878.
U ispostavi Zapad – Malešnica  na adresi  Trg hrvatskih pavlina djeluje  Marija Vuk Šlogar, 01 6449 628.
U ispostavi Sesvete na adresi Trg Dragutina Domjanića 6. djeluje Mirta Horvat, 01 2040 542.
Anita Blažinović

 

Povezane vijesti