SVEUČILIŠTE U SPLITU: Tribina o sigurnosti osoba s invaliditetom u prometu

Cilj tribine je progovoriti o sigurnosti osoba s invaliditetom u prometu, s naglaskom na javni gradski prijevoz


Ured za studente s invaliditetom Sveučilišta u Splitu, Studentski centar te tvrtka Split parking organiziraju tribinu o sigurnosti osoba s invaliditetom u prometu. Tribina će se održati danas 11. listopada, s početkom u 18 sati u multifunkcionalnoj dvorani sjevernog tornja Sveučilišne knjižnice u Splitu, Ruđera Boškovića 31. 
Tvrtka Split parking ovu je tribinu uvrstila i u svoju kampanju "Želiš li se mijenjati za mjesto?" , a na tribini će, uz direktora spomenute tvrtke Marka Bartulića, sudjelovati i Ante Bonacin, vozač gradske tvrtke Promet koji je svojom gestom uvažavanja i pružanja pomoći osobi s invaliditetom izazvao simpatije cijeloga Splita, Ivan Barišić iz inicijative "Poštujte naše stanice", Maša Bulatović, studentica s invaliditetom i studentica koja je među prvima u RH otišla na studentsku razmjenu te predstavnica Grada Splita Magda Vrvilo, pročelnica Upravnog odjela za socijalnu skrb, zdravstvo i demografiju.
Cilj tribine je progovoriti o sigurnosti osoba s invaliditetom u prometu s naglaskom na javni gradski prijevoz, razmijeniti mišljenja i iskustva kako bi svi zajedno mogli raditi na poboljšanju korištenja prometne infrastrukture. Sudionici tribine su mahom osobe koje žele, mogu i hoće graditi bolje i prilagođenije društvo za sve, pa tako i za osobe s invaliditetom.
B. Ravlić / A. Blažinović