ŽELIMO VJEŽBATI VID Poznati Riječani zaigrali nogomet za slabovidnu djecu

Humanitarni malonogometni turnir Riječani su igrali kako bi podržali vrijedan cilj, prikupljanje donacija da se u Rijeci otvori rehabilitacijski centar za slabovidnu djecu i djecu s oštećenjima vida

 

U nedjelju, 11.11.2018., riječki odvjetnici, liječnici, sportski veterani, radnici, gradski vijećnici i novinari došli su zaigrati humanitarni malonogometni turnir kako bi dali podršku vrijednom cilju, prikupljanju donacija da se u Rijeci otvori rehabilitacijski centar za slabovidnu djecu i djecu s oštećenjima vida.

Prikupljana je donacija u iznosu od 8.410 kuna. Mnoga poznata lica iz javnog života zaigrala su nogomet u ekipama: veterani HNK Rijeka, riječki odvjetnici, riječki liječnici, predstavnici Gradskog vijeća Grada Rijeke, ekipa malonogometaša 3. maja, ekipa Metisa, riječkih novinara te ekipa koja je predstavljala i samu udrugu – ekipa "…i djeci s ljubavlju". Prvo mjesto osvojili su veterani NK Borac, drugo ekipa Metisa i treće veterani NK Rijeke.

Malonogometni turnir za nacionalni projekt "Želimo vježbati vid" organizirala je Udruga "…i djeci s ljubavlju" u suradnji sa Sportskim centrom Start Fun iz Čavli, a pokrovitelji ovog hvalevrijednog humanitarnog sportskog spektakla su Primorsko-goranska županija i Grad Rijeka.

Ida Serdarević, tajnica udruge “…i djeci s ljubavlju”

 

Povezane vijesti