UDRUGA INVALIDA RADA ZAGREBA Poziv na glazbenu manifestaciju 'Dvije suze za Zlatka Bočkala'

U spomen njegovoj velikoj ljubavi prema glazbi, manifestaciju će svojom izvedbom obogatiti amaterski pjevački zborovi, među kojima i zbor s kojim je Bočkal i sam nastupao, poručuju iz Udruge

 

Udruga invalida rada Zagreba u petak, 12. travnja s početkom u 17 sati, u Glazbenom paviljonu Parka Zrinjevac. drugu godinu zaredom organizira glazbenu manifestaciju 'Dvije suze za Zlatka Bočkala', u spomen i čast svom prerano preminulom bivšem predsjedniku Zlatku Bočkalu, koji je tu funkciju obavljao od 2013. do 2017., kada je iznenada napustio ovaj svijet u 74. godini života.

- U spomen njegovoj velikoj ljubavi prema glazbi, manifestaciju će svojom izvedbom obogatiti amaterski pjevački zborovi, među kojima i zbor s kojim je Bočkal i sam nastupao – poručuju iz Udruge.

Ovogodišnji koncert pjevačkih amaterskih zborova 'Dvije suze za Zlatka Bočkala' je besplatan, kao i prethodne godine.

Pokrovitelj koncerta je Grad Zagreb, Gradski ured za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom, a izvođači će biti Kulturno umjetničko društvo, Ženski pjevački zbog 'Danica', Mješoviti pjevački zbor KUD-a 'Nikola Tesla', Folklorna skupina UIR-a Zagreba, Mješoviti pjevački zbor 'Lira' i Pjevački zbor Udruge invalida rada Zagreba 'Kolibrići'.

UIR Zagreba poziva svoje članove da dođu uveličati ovaj događaj te da sa sobom povedu obitelj, rodbinu i prijatelje.

Klaudija Klanjčić