DRUŠTVO OSOBA S TJELESNIM INVALIDITETOM Dani otvorenih vrata Osi udruga u Međimurskoj županiji

Ovakvim oblikom promocije javnost će dobiti bolji uvid na koji način rad Društva te projekti mogu djelovati kao pokretači pozitivnih promjena u lokalnoj zajednici

 

U okviru obilježavanja Dana otvorenih vrata udruga te Dana otvorenih vrata EU projekata, Društvo osoba s tjelesnim invaliditetom Međimurske županije 17. svibnja otvara svoja vrata članovima, obiteljima članova Društva, javnosti, medijima i svim zainteresiranima koji se žele upoznati s radom i aktivnostima ovog Društva, posebno u provedbi EU projekata.

Dani otvorenih vrata udruga te Dani otvorenih vrata EU projekata održat će se na lokaciji Društvo osoba s tjelesnim invaliditetom Međimurske županije, dr. Ante Starčevića 1, Čakovec u vremenu od 9 do 15 sati.

Sudionici će imati priliku upoznati se s članovima, zaposlenicima, radom udruge, uslugama i brojnim aktivnostima  te projektima i programima koje međimursko društvo provodi, s posebnim naglaskom na EU projekte.

Osobe koje su uključene u provedbu projektnih aktivnosti prenijet će svoja iskustva te upoznati zaintresiranu javnost s procesom odvijanja projekta. Posebni naglasak na ovogodišnjem obilježavanju Dana otvorenih vrata udruga te Dana otvorenih vrata EU projekata stavljen je na predstavljanje projekta Centar DOSTI.

Ovakvim oblikom promocije javnost će dobiti bolji uvid na koji način rad Društva te projekti mogu djelovati kao pokretači pozitivnih promjena u lokalnoj zajednici.

Miljenka Radović