NOVA GRADIŠKA Kampanja 'Želiš li se mijenjati za mjesto?' nastavlja se na inicijativu Društva multiple skleroze Brodsko-posavske županije

Kampanju je prvi realizirao Grad Split, a pozitivan učinak, odnosno činjenicu da vozači ne ostavljaju automobile na parkirnim mjestima predviđenim za osobe s invaliditetom, potvrđuju i u Slavonskom Brodu gdje  su 'žive' fotografije postavljene prije četiri mjeseca

 

Inicijativom Društva multiple skleroze Brodsko-posavske županije i Grada Nove Gradiške, uz partnerstvo s Policijskom upravom brodsko-posavskom, u tijeku je provedba kampanje 'Želiš li se mijenjati za mjesto?' u Novoj Gradiški.

Kampanju je prvi realizirao Grad Split, a pozitivan učinak, odnosno činjenicu da vozači ne ostavljaju automobile na parkirnim mjestima predviđenim za osobe s invaliditetom, potvrđuju i u Slavonskom Brodu gdje  su 'žive' fotografije postavljene prije četiri mjeseca.

Nakon prošlotjednog snimanja, u Novoj Gradiški će na predviđenim, frekventnim mjestima, biti uskoro postavljene fotografije osoba u invalidskim kolicima.   
- Zahvaljujemo svima koji su sudjelovali u kampanji, dakle Gradu Nova Gradiška, Policijskoj postaji Nova Gradiška, Foto klubu 'Kadar SB', Studiju 'Agape' iz Slavonskog Broda. Posebno hvala našim prijateljima 'manekenima' koji su uključeni u kampanju - poručuju iz Društva multiple Brodsko-posavske županije.

In Portal

 

Povezane vijesti