GROWING UP Ustanova URIHO predstavila raskošan asortiman na Sajmu radosti bez granica za djecu i roditelje

Među mnoštvom proizvoda koje ova Ustanova plasira na tržište, ovoga puta dominirala  je školska odjeća i obuća S-chool jer je zbilja cool, modernog je dizajna, šivana od najkvalitetnijih materijala i kao stvorena je da bi se u njoj petice skupljale, a spretne noge u papučama s lakoćom po školi trčale

 

Uoči početka nove školske godine, na Zagrebačkom velesajmu od 6. do 8. rujna održan je drugi  GROWING UP – Sajam radosti bez granica za djecu i roditelje. Drugi Sajam privukao je dvostruko više izlagača nego prethodni, a svoj asortiman prvi je put  predstavila i Ustanova URIHO.

Sajam je otvorila zamjenica zagrebačkog gradonačelnika Olivera Majić. Growing up 2019 (16).JPG Growing up 2019 (15).JPG Growing up 2019 (14).JPG Growing up 2019 (13).JPG Growing up 2019 (12).JPG Growing up 2019 (11).JPG Growing up 2019 (10).JPG Growing up 2019 (9).JPG Growing up 2019 (8).JPG Growing up 2019 (7).JPG Growing up 2019 (6).JPG Growing up 2019 (5).JPG Growing up 2019 (4).JPG Growing up 2019 (3).JPG Growing up 2019 (2).JPG Growing up 2019 (1).JPG

- Djeca su budućnost, a naša je zadaća da njihovo odrastanje bude i ostane zdravo. Podsjećam još jednom kako je upravo ljubav temeljni i osnovni pedagoški aksiom. Svojom bogatom i raznolikom ponudom, Sajam je idealno mjesto za druženje kako djece tako i roditelja, na kojem će obje skupine imati prilike obogatiti svoje znanje, vještine i umijeća - istaknula je zamjenica Majić.

 

Direktorica Velesajma Dina Tomšić kazala je kako ovakav sajam nije samo od gospodarskog već i društvenog značaja, te ima za cilj pružiti nove uvide i potporu zdravom odrastanju naše djece.

Tijekom tri dana posjetitelje je, uz nastupe poznatih pjevači i youtubera, dočekao i bogat program kreativnih radionica, nastupi dječjih zborova i plesnih skupina. Tu su i Knjižnice Grada Zagreba, UNICEF te Hrvatski školski muzej.

Cilj Sajma, na kojem izlaže 43 izlagača iz pet zemalja (Hrvatska, Mađarska, Poljska, SAD i Slovačka), bio je okupiti stručnjake i izlagače koji prate djecu od rođenja pa do izlaska iz školskih klupa.

Otvorenju je prisustvovala i izaslanica predsjednice RH Renata Margaretić Urlić, zastupnik u Hrvatskom saboru Stjepan Čuraj te predsjednik Nezavisnih hrvatskih sindikata Krešimir Sever.

Kao što rekosmo na početku, svoje mjesto na Sajmu našao je i štand Ustanove URIHO  i predstavio asortiman koji su izradile osobe s invaliditetom. Među mnoštvom proizvoda koje ova Ustanova plasira na tržište, ovoga puta dominirala  je  školska odjeća i obuća S-chool jer je zbilja cool, modernog je dizajna, šivana od najkvalitetnijih materijala i kao stvorena je da bi se u njoj petice skupljale, a spretne noge u papučama s lakoćom po školi trčale.  Asortiman brenda S-chool roditelji mogu kupiti u Držićevoj 1 u dućanu školske odjeće i obuće.

 

- Ustanova URIHO se ove godine prvi put predstavlja svojim asortimanom personalizirane školske odjeće i obuće, papučama za vrtiće u više boja i nekim potpuno novim artiklima, poput kišnih kabanica za osnovnoškolce, kišobrana, torbi za papuče i slično.  Na štandu možete pronaći i Purgera i Purgericu, također prepoznatljiv brend Ustanove, koji je otisnut na šalice, zdjele, blokiće, kemijske olovke i majice, a mislili  smo i na najmlađe purgere pa je brend otisnut na bodije i podbratke – kazali su nam Mario Živolić i Katica Horvatić iz Odjela prodaje Ustanove URIHO.

Pokrovitelji Sajma bili su predsjednica RH Kolinda Grabar Kitarović, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku i Ministarstvo unutarnjih poslova.

Anita Blažinović

 

Povezane vijesti