TISUĆU DANA NA JADRANSKOM MORU Članovi Udruge Mali princ uživali u morskim aktivnostima

Oduševljeni smo srdačnošću Valamarovog osoblja i odličnim smještajem, a posebno smo uživali u hrani i delicijama hotela - naglasila je predsjednica udruge Kristinka Štefan

 

U sklopu Valamarovog donacijskog programa 'Tisuću dana na Jadranskom moru', ove su godine priliku za ljetovanje i odmor dobila djeca i njihovi voditelji iz Udruge osoba s intelektualnim teškoćama i njihovih obitelji Mali princ iz Đurđevca.

Članovi udruge uživali su u morskim aktivnostima i zajedničkom druženju. Udruga djeluje od 1998. godine te organizira razne aktivnosti za djecu i mlade s teškoćama u razvoju i odrasle osobe s intelektualnim teškoćama iz grada Đurđevca i okolnih općina.

- Zahvaljujući Valamarovom programu korisnici naše udruge imali su mogućnost uživanja na prekrasnom ljetovanju u Poreču. Oduševljeni smo srdačnošću Valamarovog osoblja i odličnim smještajem, a posebno smo uživali u hrani i delicijama hotela. Upoznali smo ljepote Poreča i stvorili uspomene za cijeli život - naglasila je predsjednica udruge Kristinka Štefan.

Valamarov donacijski program 'Tisuću dana na Jadranskom moru' već šestu godinu zaredom djeci s teškoćama u razvoju, djeci slabijeg imovinskog stanja i djeci s određenim zdravstvenim poteškoćama omogućuje ljetovanje i najčešće prvi susret s morem. Ovaj donacijski program, uključujući i ovu sezonu, do sada je omogućio ljetovanje za oko 2.400 djece iz cijele Hrvatske, a Valamar Riviera je za program nagrađena Ponosom Hrvatske - prestižnom nagradom za humanitarna djela čije dobitnike biraju sami građani.

Anita Blažinović

 

Povezane vijesti