UDRUGA MALI PRINC Održan drugi sastanak tima zaduženog za provođenje EU projekata

Kroz projekt se provodi osobna asistencija, odnosno potpora u provođenju aktivnosti svakodnevnog življenja i samozbrinjavanja za deset korisnika, osoba s intelektualnim teškoćama

 

Prošli tjedan održan je drugi sastanak projektnog tima projekta 'Pružanje usluga osobne asistencije osobama s intelektualnim teškoćama u Koprivničko-križevačkoj županiji' kojeg provodi Udruga Mali princ Đurđevac u partnerstvu s Udrugom Latice iz Koprivnice i Udrugom Maslačak Križevci.

Voditeljica projekta Iva Avirović upoznala je članice projektnog tima, predsjednicu Udruge Mali princ Kristinku Štefan, predsjednicu Udruge Latice Nevenku Fuchs i predsjednicu Udruge Maslačak Tamaru Premuš, s aktivnostima projekta provedenim u razdoblju od zadnjeg sastanka kao i s planom aktivnosti za buduće razdoblje.

Zaključak sastanka je da se aktivnosti projekta i dalje uspješno izvršavaju.

Udruga Mali princ Đurđevac od 20. ožujka provodi projekt 'Pružanje usluge osobne asistencije osobama s intelektualnim teškoćama u Koprivničko-križevačkoj županiji' financiran iz Europskog socijalnog fonda kroz poziv 'Razvoj usluge osobne asistencije za osobe s invaliditetom - faza II'. Kroz projekt se provodi osobna asistencija, odnosno potpora u provođenju aktivnosti svakodnevnog življenja i samozbrinjavanja za deset korisnika - osoba s intelektualnim teškoćama u svrhu unapređenja kvalitete života, socijalnog uključivanja u zajednicu i sprečavanja institucionalizacije. Projekt se provodi 24 mjeseca odnosno do 20. ožujka 2021. godine. Vrijednost projekta je 1.331.435,28 kuna i 100 posto je financiran sredstvima Europskog socijalnog fonda.

Anita Blažinović

 

Povezane vijesti