MEĐIMURJE Humanitarna nogometna utakmica za mališana s teškoćama Tea Škvorca

Usprkos bolesti hrabri borac Teo aktivno se bavi plivanjem i osvaja zlatne državne medalje, a svojim zaraznim osmijehom osvaja i srca onih koji ga upoznaju

 

Nogometni klub Bratstvo iz Savske Vesi i Nogometni klub Strahoninec pozivaju danas u 17 sati sve ljude dobre volje na teren NK Strahoninec, kako bi pomogli devetogodišnjem Teu Škvorcu, koji boluje od bolesti staklenih kostiju.

Sav prihod od ulaznica i donacija, kao i prihod od prodaje jela i pića, bit će doniran Teu i njegovim roditeljima Tajani i Zoranu, koji žive u Strahonincu, i to za dječakove terapije i troškove liječenja, kako bi jednog dana ostvario svoj san i nastupio na Olimpijskim igrama.

- Ljuti i vječni rivali iz 2.B županijske nogometne lige, nogometni klubovi NK Bratstvo iz Savske Vesi i NK Strahoninec, odlučili su borbu za vrh tablice prepustiti puno važnijoj i plemenitijoj borbi, borbi za zdravlje i bolji život devetogodišnjeg Tea Škvorca iz Strahoninca koji boluje od rijetke bolesti osteogenesis imperfectae, bolesti staklenih kostiju – objavljeno je na emedjimurje.rtl.hr.

Kako je pojašnjeno, usprkos bolesti hrabri borac Teo aktivno se bavi plivanjem i osvaja zlatne državne medalje, a svojim zaraznim osmijehom srca onih koji ga upoznaju.

Ujedno je najavljeno da će utakmicu igrati 35 minuta seniori, a 35 minuta veterani.

- Jer kad je Teo u pitanju ništa nije nemoguće!' – zaključeno je s pravom, s obzirom na dosadašnje zavidne sportske rezultate.

Klaudija Klanjčić