ZOSI i SOIH Prva Međunarodna konferencija 'Put do održivog zapošljavanja osoba s invaliditetom'

Prvo izdanje konferencije ZOSI-a i SOIH-a okupit će 250 vodećih osoba i stručnjaka iz područja  vještačenja, profesionalne rehabilitacije i zapošljavanja osoba s invaliditetom iz zemlje i svijeta. Konferencija predstavlja sveobuhvatan pogled u profesije, nudi nova rješenja za stvarne poslovne izazove, podučava o novim trendovima, skuplja potrebne informacije na međunarodnoj razini

 

Konferencija će se održati 25. i 26. studenog u Esplanade Hotelu u Zagrebu i donosi pomno osmišljen program, zanimljive i konstruktivne rasprave, koji će nam pružiti uvid u trendove u području vještačenja, profesionalne rehabilitacije, zapošljavanja osoba s invaliditetom

Prvo izdanje konferencije ZOSI-a i SOIH-a okupit će 250 vodećih osoba i stručnjaka iz područja  vještačenja, profesionalne rehabilitacije i zapošljavanja osoba s invaliditetom iz zemlje i svijeta. Konferencija predstavlja sveobuhvatan pogled u profesije, nudi nova rješenja za stvarne poslovne izazove, podučava o novim trendovima, skuplja potrebne informacije na međunarodnoj razini.

U skladu sa svakodnevnim i stalnim promjenama, događanje će okupiti stare i nove vizionare te pojedince usmjerene budućnosti. Bez obzira na to gdje radite, bavite li se vještačenjem, profesionalnom rehabilitacijom ili zapošljavanjem osoba s invaliditetom, konferenciju ćete napustiti s mnoštvom ideja i inspiracijom.

Predavači na konferenciji su Alen Kolar, Angelika-Adams-Flach, Anna-Bornefeld-Ettmann, Antonio-Garcia, Antonio B. García Sabater, Franz Wolfmayr, Inneke Verbakel, Jasenka Sučec, Kathrin Staab, Laura van Cauwenbergh, Maria-Potes-Barbas, Marica-Mirić, Nicole Schnell, Timothy Ghilain, Volker Holl, Đurđica Blažinkov-Živković.

Prijave:

- Prijava na konferenciju putem online obrasca moguća je samo za jednog sudionika.

- Sudjelovanje na konferenciji moguće je isključivo uz  online prijavu.

- Za sudjelovanje na programskim cjelinama nije potrebna prijava.

- Svim sudionicima konferencije pri registraciji bit će uručena akreditacija događanja. Vaša akreditacija omogućuje vam ulazak na sva predavanja, prezentacije, panele tijekom trajanja konferencije.

- Ručak i piće osigurani su za sve sudionike.

- Sudionici su odgovorni za izradu vlastitih putnih aranžmana uključujući hotelske rezervacije.

- Posebne zahtjeve i asistenciju  navesti u Obrascu prijave.

Više o predavačima, panelima i samoj konferenciji možete doznati na stranici Zosikonferencija.hr.

Anita Blažinović

 

Povezane vijesti