ZAKLADA 'ČUJEM, VJERUJEM, VIDIM' Natječaj za dodjelu prijenosnih računala mladim osobama s invaliditetom

Na natječaj se mogu javiti učenici i studenti s invaliditetom od 16 do 29 godina, državljani Republike Hrvatske. Nepotpune prijave se neće razmatrati, a sudionici natječaja čija prijava bude prihvaćena bit će obaviješteni o mjestu preuzimanja prijenosnih računala najkasnije do 27. studenog 2019. godine

 

Zaklada Čujem, vjerujem, vidim raspisuje Natječaj za dodjelu prijenosnih računala mladim osobama s invaliditetom (16 – 29 godina) – povodom obilježavanja Međunarodnog dana osoba s invaliditetom i 11. godišnjice djelovanja Zaklade.

Na natječaj se mogu javiti učenici i studenti s invaliditetom od 16 do 29 godina, državljani Republike Hrvatske.

–  prijave se primaju do 20. studenog 2019. godine, a dostavljaju se elektroničkim putem na e-mail: zakladacvv@gmail.com ili poštom na adresu:

Zaklada Čujem, vjerujem, vidim

Andrije Medulića 16

10000 Zagreb

– sve prijave moraju sadržavati:

- kratki životopis,

- kopiju važeće osobne iskaznice,

- kopiju rješenja o invaliditetu Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje,

- potvrdu nadležne porezne uprave o visini primanje za sve članove kućanstva u prvih šest mjeseci 2019. (ukoliko prijavitelj ili član kućanstva ostvaruje naknadu po bilo kojoj drugoj osnovi, npr. Centar za socijalnu skrb, dostavlja se i potvrda o visini i iznosu primljene naknade za 2019. godinu),

- potvrdu o redovnom ili izvanrednom školovanju.

Nepotpune prijave se neće razmatrati, a sudionici natječaja čija prijava bude prihvaćena bit će obaviješteni o mjestu preuzimanja prijenosnih računala najkasnije do 27. studenog 2019. godine.

Prijenosna računala se preuzimaju osobno 3. prosinca 2019. godine u 11 sati.

Prijavom na ovaj natječaj pristajete na korištenje vaših osobnih podataka u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka.

Dodatne informacije na 091/6000-618.

Anita Blažinović

 

Povezane vijesti