POMOZIMO IM DA DIŠU Dinamo u sklopu humanitarne akcije ugostio Evu i Gabrijela Slijepčević

Život im mogu olakšati prsluci za disanje za koje je velikom humanitarnom akcijom posljednjih nekoliko dana uspješno prikupljen novac

 

Prošlog petka su stadion Maksimir posjetili maleni Eva i Gabrijel Slijepčević. Ugostili su ih igrači i stručni stožer GNK Dinamo u sklopu humanitarne akcije 'Pomozimo im da dišu'. Eva i Gabrijel upoznali su igrače i trenera Bjelicu, podružili se s momčadi i dobili suvenire Dinama za uspomenu.

Ova su divna vesela djeca brat i sestra koji boluju od cistične fibroze - rijetke bolesti koja zahvaća sve organe u tijelu, a pogađa jednog od 3.000 ljudi.

Život im mogu olakšati prsluci za disanje za koje je velikom humanitarnom akcijom posljednjih nekoliko dana uspješno prikupljen novac. Iako je novac za prsluke prikupljen, akcija ne završava jer službeno može trajati 90 dana. Sav višak prikupljenog novca obitelj će preusmjeriti nekome kome je također potrebno.

U Hrvatskoj još devedesetero djece ima cističnu fibrozu, rijetku i nasljednu tešku bolest. Evi i Gabrijelu ukrala je normalno djetinjstvo, ali prsluci će u njega unijeti barem malo više igre

Ukoliko i vi želite pomoći obitelji Slijepčević, uplatiti novčani iznos možete na:

Poziv na broj: 99

IBAN: HR9023600003510079162

Na ime: Lea Slijepčević

Anita Blažinović

 

Povezane vijesti