DUGO SELO Humanitarna akcija 'Ja i moj psić za Centar Stančić'

Cjelovečernjem događaju prethodit će organizacija Okruglog stola na temu 'Uloga terapijskog psa u rehabilitaciji osoba s invaliditetom' na kojem će poznati stručnjaci prezentirati svoja dosadašnja iskustva

 

Marija Vujević, studentica RIT Croatia i volonterka Centra Stančić pokrenula je inicijativu o prikupljanju donacija kojima bi nabavili i educirali terapijskog psa za rehabilitaciju djece, polaznika Dnevnog centra za djecu s teškoćama u Dugom Selu.

- Obavještavamo i pozivamo sve zainteresirane o planiranoj organizaciji donatorske večeri, koja će se održati 03. travnja 2020. s početkom u 19 sati u Kleti obitelji Bunčić u Dugom Selu, o mogućnosti kupnje vaučera za večeru na koju ćemo pozvati naše suradnike i prijatelje, predstavnike građana, osobe iz javnog života, sportaše i druge. Kupnjom vaučera svi će gosti ujedno donirati dio sredstava za ovaj plemeniti cilj. U sklopu donatorske večere organizirat će se aukcija slika, kratka modna revija, tombola te prigodan glazbeni program - poručuju iz Centra Stančić.

Cjelovečernjem događaju prethodit će organizacija Okruglog stola na temu 'Uloga terapijskog psa u rehabilitaciji osoba s invaliditetom' na kojem će poznati stručnjaci prezentirati svoja dosadašnja iskustva te pokrenuti raspravu na ovu temu.

Sama akcija prikupljanja sredstava već je pokrenuta putem društvenih mreža na način da se možete fotografirati sa svojim kućnim ljubimcem te objaviti fotografiju na Facebooku ili Instagramu uz hashtag #jaimojpsićzacentarstančić te IBAN centra u opisu slike.

Ako ste u mogućnosti, možete uplatiti donaciju na žiro račun Centra za rehabilitaciju Stančić, IBAN HR 7223900011100017569, poziv na broj 01012020 uz naznaku terapijski pas.

Anita Blažinović

 

Povezane vijesti