CAFFE PURGATORY Koncert za gluhe – Nekroinverted za Udrugu Videatur

Nekroinverted, najmekši i najgori metal bend sjeverno od Save, dolazi izvesti svoju gay operu u 4 čina. Očekuju vas suze radosnice, neartikulirano glasanje, a u ponudi je i rame za plakanje uz nadoplatu, poručuju organizatori

 

Koncert za gluhe – Nekroinverted održat će se u subotu 22. veljače u 20 sati u zagrebačkom Caffe baru Purgatory.

- Po prvi put u novo-staro-otvorenom baru Purgatory, nešto što sigurno niste željeli, a niti vam je potrebno u životu.

Nekroinverted, najmekši i najgori metal bend sjeverno od Save, dolazi izvesti svoju gay operu u 4 čina. Očekuju vas suze radosnice, neartikulirano glasanje, a u ponudi je i rame za plakanje uz nadoplatu.
Kako bi dokazali da su njihova srca jednako mekana kao i svaki drugi dio njihovih tijela, momci iz Nekroinverteda su odlučili ovaj koncert organizirati u dobrotvorne svrhe -  poručuju organizatori.
Ulaz je besplatan, no prikupljat će se donacije namijenjene Udruzi za gluhe i nagluhe osobe Videatur. 

Udruga (na)gluhih osoba Videatur osnovana je 2006., kao socijalno-humanitarna, kulturno-prosvjetna, neprofitna organizacija koja okuplja sve osobe oštećena sluha (gluhe i nagluhe), a u svrhu promicanja svih aspekata kvalitetnijeg života osoba oštećena sluha, u ostvarivanju i zaštiti njihovih pojedinačnih i zajedničkih interesa, kao i prava. Misija Udruge je da svakoj osobi s oštećenjem sluha pruži poboljšanje standarda i formalnog obrazovanja/studiranja, poboljšanje standarda življenja osoba s oštećenjem sluha, unapređivanje pomoći kod osobnih i socijalnih problema, otkrivanje potencijala, interesa i talenata svakog pojedinca. 

Božica Ravlić

 

 

Povezane vijesti