PIRAMIDA ZNANJA Učilište koje stvara nove poslovne mogućnosti za osobe s invaliditetom

Radionice su besplatne za sve osobe s invaliditetom te su osigurana sredstva i za putne troškove. Polaznike programa podučavat će posebno educirani predavači za osobe s invaliditetom

 

U sklopu projekta 'Edukacijom ranjivih skupina do zaposlenja u turizmu i ugostiteljstvu', financiranog iz Europskog socijalnog fonda, Učilište Piramida znanja upisuje polaznike za programe osposobljavanja, a ciljna skupina su osobe s invaliditetom.
Programi se sastoje od niza interaktivnih i zabavnih radionica koje su specijalno prilagođene osobama s invaliditetom neovisno o tipu i stupnju invaliditeta. Kroz radionice polaznicima se pristupa individualno kako bi se osiguralo da svi jednako sudjeluju u programu i kako bi im se pružile vještine kojima mogu konkurirati na tržištu rada – navodi Zagorje Internacional.hr.

Rok za prijavu prve skupine polaznika je 2. ožujka. Radionice su besplatne za sve osobe s invaliditetom te su osigurana sredstva i za putne troškove.
- Pridružite se zanimljivim kulinarskim radionicama kroz koje ćete na kreativan i zabavan način usvojiti osnovne kuharske tehnike, spremiti jelo koje će kasnije svi polaznici zajedno pojesti i pritom se lijepo družite i zabavite – poručuju iz Učilišta.
Polaznike programa podučavat će posebno educirani predavači za osobe s invaliditetom.
Za sve dodatne informacije vezane uz osposobljavanja i upis polaznika, možete nazvati broj 095/902 88 35 ili poslati upit na e-mail: info@uciliste-piramida-znanja.hr ili katarina@uciliste-piramida-znanja.hr.
Za više informacija o EU fondovima posjetite internetsku stranicu Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije ili internetsku stranicu Europskih strukturnih i investicijskih fondova.

Božica Ravlić

 

Povezane vijesti