BRAVO Zagrebačka pekara dijeli kruh građanima koji se nakon potresa ne mogu vratiti u svoj dom

Moramo napomenuti da zbog ograničenih kapaciteta naše smanjene proizvodnje možda nećemo moći svima pomoći, ali dat ćemo najviše od sebe što možemo, poručili su iz pekare

 

Nakon najjačeg potresa od 1880. godine, Zagreb se polako oporavlja. Kako bi pomogli, jedna je zagrebačka pekara odlučila građanima besplatno podijeliti kruh. Hrvatska se usporedno bori i s koronavirusom.

Pekara na zagrebačkoj Trešnjevci dijelit će kruh svima onima koji se ne mogu vratiti u svoje stanove i kuće nakon potresa, ali i starijima i nemoćnima.

- Dragi naši, nadamo se da ste nakon jutrošnjeg šoka svi na toplom i sigurnom. Zbog velikog broja naših sugrađna pogođenih trenutnom situacijom od sutra ćemo u Bread Clubu 1 u Trakoščanskoj 42 postaviti kolica s kojih se možete poslužiti besplatnim kruhom ukoliko se niste u mogućnosti vratiti svojim domovima ili želite odnijeti kruh starim i nemoćnim osobama.

- Moramo napomenuti da zbog ograničenih kapaciteta naše smanjene proizvodnje možda nećemo moći svima pomoći ali dat ćemo najviše od sebe što možemo! Također, pozivamo i udruge koje su u potrebi da nam se jave kako bismo kruh dopremili do onih kojima je najpotrebniji.

Budite i dalje odgovorni, pazite jedni na druge i ostanite doma - napisali su na svojoj Facebook stranici.

Anita Blažinović