URIHO Kupnjom majice 'Volim Zagreb' pomažete obnovu grada i podržavate zapošljavanje osoba s invaliditetom

Pomozimo zajedno onima koji su u potresu ostali bez svojih domova i podržimo ovaj hvalevrijedan projekt. Kupnjom majice podržavamo hrvatsku proizvodnju i rad osoba s invaliditetom

 

Ustanova URIHO proteklog je tjedna pokrenula projekt ‘Volim Zagreb’ za građane grada Zagreba pogođene potresom. Pod vodstvom dizajnerice Irene Rački, URIHO-v tim osmislio je prigodne majice koje, uz simbole ljubavi prema Zagrebu, obilježavaju i datum potresa. Dolaze u četiri različita motiva, dopadljivog su i modernog dizajna te su izrađene od 100 posto pamuka.

Škender Sara Škugor Riana.JPG Marko Majice Volim Zagreb Jaran Ivan Frano Adam Majice se po cijeni od 60 kuna mogu kupiti u URIHO-vim dućanima u Držićevoj 1, Derenčinovoj 25, Gajevoj 4 i Ilici 103 te putem web shopa na linku http://www.shop.uriho.hr/majice-volim-zagreb.html. Osim što dobivate originalan proizvod s porukom ljubavi, kupnjom majice donirate 15 kuna za obnovu razrušenog grada.

Stoga pomozimo zajedno onima koji su u potresu ostali bez svojih domova i podržimo ovaj hvalevrijedan projekt. Kupnjom majice podržavamo hrvatsku proizvodnju i rad osoba s invaliditetom. Projekt su dosad podržali i voditeljica Riana Petanjek, glumac Adam Končić, paraolimpijac Ivan Katanušić te Vlado Matijević Jaran, a na linku https://youtu.be/y0Y4mQfGniw možete pogledati i video podrške Frane Ridjana, Marka Škugora, Sare Škugor, Ane Rucner, Zdravka Škendera i Vlade Kalembera.

Inače, djelatnost URIHO-a koja se odnosi na profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom od općeg je značaja za društvo u cjelini. Zaštitno zapošljavanje ostvaruje se u okviru gospodarskih programa za tekstil, keramiku, metal, kožu, ortopediju, kartonažu i tisak. Od ukupnog broja zaposlenika, u ustanovi URIHO 60 posto čine osobe s invaliditetom različitih kategorija i profila.

In Portal

 

Povezane vijesti