SPLIT Održana humanitarna dječja revija svečane odjeće za udrugu Anđeli

Aukcija je održana po simboličnim cijenama, a među brojnim uzvanicima i uglednicima iz javnog života grada pod Marjanom, ovoj jedinstvenoj reviji su nazočio je i splitski gradonačelnik Andro Krstulović Opara

 

Kako bi se pomoglo jednoj od najpoznatijih splitskih udruga - Anđeli koji skrbe o djeci s najtežim invaliditetom i djeci s teškoćama u razvoju - održana je humanitarna dječja revija svečane odjeće.

Naime, udruga Anđeli se u vrijeme krize zbog koronavirusa našla u nezavidnoj financijskoj situaciji. Za ovu dobrotvornu modnu reviju, a kako Anđeli ne bi zatvorili svoja vrata, odjeću su donirale poznate domaće modne kuće.

Aukcija je održana po simboličnim cijenama, a među brojnim uzvanicima i uglednicima iz javnog života grada pod Marjanom, ovoj jedinstvenoj reviji su nazočili su i splitski gradonačelnik Andro Krstulović Opara koji je u ime Grada donirao tri tisuće kuna, potom župan Blaženko Boban te Magda Vrvilo, pročelnica upravnog odjela za socijalnu skrb, zdravstvenu zaštitu i demografiju.

Male manekenke i manekeni oduševili su publiku, a veseli program je vodio Joško Bonaći uz glazbenu podršku DJ Dade i grupe Viva.

 

Autor: Anita Blažinović