DIVAN POTEZ GUCCIJA Za novu kampanju angažirali djevojku s Down sindromom

Volim ovo. Hvala vam na ovoj nevjerojatnoj prilici i nevjerojatnom snimanju, poručila je Goldstein koja, unatoč svojoj različitosti, nije nikada dopuštala da ona preuzme njezin život, već ga je uzela u svoje ruke

 

Talijanska modna kuća Gucci nedavno je za svoju novu kampanju Gucci L’Obscur Mascara angažirala prvi model s Downovim sindromom. Ellie Goldstein, 18-godišnja je djevojka iz Engleske i predstavlja agenciju Zebedee Management, čija je misija okupljanje različitih modela i pomicanje granica među najosjetljivijim skupinama u društvu.

Ellie je uz još četiri modela pozirala u Gucci haljini, držeći novu maskaru, a koliko joj je ovaj angažman značio, napisala je na svom Instagramu.

- Volim ovo. Hvala vam na ovoj nevjerojatnoj prilici i nevjerojatnom snimanju - poručila je Goldstein koja, unatoč svojoj različitosti, nije nikada dopuštala da ona preuzme njezin život, već ga je uzela u svoje ruke. Kako je objasnila u intervjuu za Vogue, sanjala je o tome da postane model pa je s 15 godina potpisala ugovor sa spomenutom agencijom, objavila je Gloria.hr.

- Najbolji dio ovog posla je što se mogu pokazati drugima. Stajati ispred kamere i pokazati koliko sam profesionalna - ispričala je Goldstein. Šminkati se, kaže, obožava, ali pazi da ne pretjera jer ima jako svijetao ten.

- Moja najranija uspomena vezana uz kozmetiku jest trenutak kada me moja sestra Amy šminkala, a imala sam samo dvije godine - prisjetila se.

Inače, Gucci L’Obscur maskaru dizajnirao je kreativni direktor Alessandro Michele za, kako je rekao, autentičnu osobu koja koristi šminku da bi na svoj način ispričala svoju priču o slobodi.

 

Autor: Anita Blažinović

 

Povezane vijesti