ČAKOVEC Uskoro otvorenje izložbe 'Nosi reciklirano i unikatno' nastale uz suradnju osoba s invaliditetom

Izložba je ostvarena uz suradnju društvenog poduzeća 'Naš izvor' koje je osnovalo Društvo osoba s tjelesnim invaliditetom Međimurske županije. U poduzeću su zaposlene osobe s invaliditetom koje se bave izradom kožnih torbi te kožnih modnih dodataka

 

U ponedjeljak, 27. srpnja održava se otvorenje izložbe Nosi reciklirano i unikatno na Općem odjelu Knjižnice 'Nikola Zrinski' Čakovec s početkom u 18 sati.

Izložba je ostvarena uz suradnju društvenog poduzeća 'Naš izvor' koje je osnovalo Društvo osoba s tjelesnim invaliditetom Međimurske županije. U poduzeću su zaposlene osobe s invaliditetom koje se bave izradom kožnih torbi te kožnih modnih dodataka. Kupnjom njihovih proizvoda kupci aktivno sudjeluju u očuvanju njihovih radnih mjesta.

Na izložbi će biti predstavljene kožne torbe i modni dodaci te će biti prodajnog karaktera. Otvorena će biti do 7. kolovoza i moći će se razgledati u radno vrijeme Knjižnice. Dio je programske manifestacije Porcijunkolovo 2020., sufinancirana proračunskim sredstvima Grada Čakovca.

Proizvodi koje izrađuju mogu se pogledati i kupiti u sjedištu Udruge na adresi Ulica dr. Ante Starčevića 1, Čakovec.

Autori izložbe su Ljiljana Križan, Sandra Mikac-Ciglar i Milan Logožar.

 

Autor: Anita Blažinović

 

Povezane vijesti