UDRUGA MALI PRINC ĐURĐEVAC Komunikacijska radionica u sklopu projekta 'Za bolje sutra' osoba s invaliditetom

Cilj komunikacijskih radionica je poboljšanje socijalnih vještina i kompetencija za zapošljavanje, a tema ove radionice bila je 'Emocionalni izazovi u svakodnevnom životu i radu'

 

U organizaciji udruge Mali princ održana je osma, dvodnevna komunikacijska radionica u sklopu projekta 'Za bolje sutra', 27. i 28. kolovoza u prostoru Gradske knjižnice Đurđevac.

Cilj komunikacijskih radionica je poboljšanje socijalnih vještina i kompetencija za zapošljavanje, a tema ove radionice bila je Emocionalni izazovi u svakodnevnom životu i radu. Sudionice projekta su stekle kompetencije za prepoznavanje vlastitih emocionalnih stanja i reagiranje u skladu s emocijama. Projekt 'Za bolje sutra', namijenjen osobama s invaliditetom, u stopostotnom je financiran iz Europskog socijalnog fonda kroz poziv 'Podrška socijalnom uključivanju i zapošljavanju marginaliziranih skupina'.

U popodnevnom terminu održane su dvodnevne radionice stručnog usavršavanja zaposlenica i vanjskih suradnica Udruge pod nazivom Komunikacijske vještine i timski rad. Polaznice ovih radionica stekle su kompetencije za upravljanje komunikacije u timskom radu što će pridonijeti poboljšanju kvalitete rada i pružanja usluga u Udruzi Mali princ.

Komunikacijske radionice za sudionice projekta Za bolje sutra, kao i za zaposlenice i suradnice Udruge provodio je Darko Kobetić, direktor Centra znanja Profectus.

 

Autor: Anita Blažinović

 

Povezane vijesti