TURISTIČKA ZAJEDNICA ZAPREŠIĆ Predstavljanje priručnika 'Briga o gostu s invaliditetom'

Uz predstavljanje priručnika, bit će održana i kratka edukacija namijenjena ugostiteljima, ali i drugim radnicima u turističkoj industriji koji žele unaprijediti svoju uslugu adekvatnim pristupom

 

Turistička zajednica grada Zaprešića nastavlja s aktivnostima projekta Druga perspektiva, u sklopu kojeg vas poziva na besplatnu edukaciju i predstavljanje priručnika za ugostitelje i iznajmljivače. Priručnik 'Briga o gostu s invaliditetom' predstavljaju u suradnji s Centrom za odgoj i obrazovanjem Zagreb, koji je priručnik pripremio uz potporu Ministarstva turizma.

Predstavljanje će se održati u petak, 11. rujna 2020. s početkom u 10:00 sati u Vršilnici, u Novim dvorima bana Jelačića.

Uz predstavljanje priručnika, bit će održana i kratka edukacija namijenjena ugostiteljima, ali i drugim radnicima u turističkoj industriji koji žele unaprijediti svoju uslugu adekvatnim pristupom gostima s tjelesnim invaliditetom, intelektualnim teškoćama, autizmom, oštećenjem sluha i oštećenjem vida. Edukaciju će održati stručnjaci s područja obrazovanja osoba s invaliditetom te osobe s invaliditetom koje su sudjelovale u realizaciji projekta.

Svakom sudioniku radionice Turistička zajednica grada Zaprešića poklanja primjerak priručnika.

 

Autor: Anita Blažinović

 

Povezane vijesti