KOKOLINGO Prva digitalna vježbenica za djecu s artikulacijskim poremećajima

Kokolingo je prva digitalna vježbenica osmišljena u Hrvatskoj u suradnji s timom stručnjaka iz područja računalnih znanosti i logopedije

 

Tvrtka E-Glas, specijalizirana za asistivnu tehnologiju, razvila je Kokolingo jer djeci želi pružiti napredak u korekciji nepravilna izgovora glasova uz zabavne aktivnosti.

Kokolingo je prva digitalna vježbenica osmišljena u Hrvatskoj u suradnji s timom stručnjaka iz područja računalnih znanosti i logopedije. Interaktivni multimedijski sadržaj za pomoć djeci s artikulacijskim poremećajima, savršen je spoj vježbi uz igru i pomoći će djetetu da napreduje. Interaktivni multimedijski sadržaj koji pruža bogat izbor vježbi uz igru, jednostavan i zabavan za korištenje, prilagođen je za rad s djetetom kod kuće. Sve aktivnosti koje se nalaze u Kokolingu idu redom, od jednostavnih prema složenijima. Na taj način roditelji i stručnjaci vrlo lako mogu pratiti strukturu rada i napretka. Tako se izbjegava mogućnost zamora zbog preteških zadataka, ali i postepeno uvodi dijete u vježbe.

Iskoristite priliku za besplatno korištenje i prijavite se na www.kokolingo.hr.

 

Autorica: Božica Ravlić

 

Povezane vijesti