CENTAR ZNANJA Financiranje udruga, inkluzivni dodatak i usluge pomagača - gdje smo i što očekivati?

Virtualni tematski skup će poticati dijalog, razmjenu mišljenja i suradnju među različitim dionicima u nacionalnom sustavu, otvarati aktualna pitanja i poticati sve sudionike na unapređenje rada organizacija civilnoga društva kao i prava osoba s invaliditetom u sustavu socijalne skrbi

Centar znanja, stručni skup

Financiranje udruga, inkluzivni dodatak i usluge pomagača teme su Virtualnog tematskog skupa ‘Financiranje udruga, inkluzivni dodatak i usluge pomagača - gdje smo i što očekivati?’ koji će se održati u ponedjeljak, 19. listopada, od 11 do 13 sati putem Zoom platforme.

- Pozivamo vas na Virtualni tematski skup ‘Financiranje udruga, inkluzivni dodatak i usluge pomagača - gdje smo i što očekivati?’, koju organizira 8. Centar znanja za društveni razvoj u području unapređenja kvalitete življenja osoba s invaliditetom (Zajednica i savezi udruga osoba s invaliditetom) - kažu organizatori.

Virtualni tematski skup će poticati dijalog, razmjenu mišljenja i suradnju među različitim dionicima u nacionalnom sustavu, otvarati aktualna pitanja i poticati sve sudionike na unapređenje rada organizacija civilnoga društva kao i prava osoba s invaliditetom u sustavu socijalne skrbi.

8. Centar znanja za društveni razvoj u području unapređenja kvalitete življenja osoba s invaliditetom (Zajednica i savezi udruga osoba s invaliditetom) domaćin je ovog skupa, na kojem će o problematici financiranja udruga osoba s invaliditetom, inkluzivnom dodatku i usluzi pomagača raspravljati sljedeći panelisti:

- Zvjezdana Bogdanović, predstavnica Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike;

- Anka Slonjšak, pravobraniteljica za osobe s invaliditetom;

- Ljubica Lukačić, saborska zastupnica;

- Renata Sabljar Dračevac, predsjednica Odbora za zdravstvo i socijalnu politiku Hrvatskog sabora;

- Marica Mirić, predstavnica 8. Centra znanja.

Moderatorica skupa bit će Miruna Kastratović, a prijaviti se možete putem ove poveznice.

Autor: In Portal

 

Povezane vijesti