IVANEC Kupnjom slike pomozite radu Ivanečkog sunca, udruge osoba s intelektualnim teškoćama

Bliže se blagdani pa svoje najbliže možete darivati unikatnom autorskom slikom. Tako ćete učiniti dvostruku korist – svoje bližnje ćete obradovati, a udruzi priskrbiti donaciju za rad s ovom krajnje senzitivnom skupinom, koja u najdoslovnijem smislu te riječi ovisi o pomoći i potpori cijele zajednice

Ivanec, izložba slika

 

Udruga za osobe s intelektualnim oštećenjima Ivanečko sunce svim zainteresiranim građanima na prodaju je ponudila šesnaest umjetničkih dijela, koja su udruzi u humanitarne svrhe na raspolaganje stavili slikari iz sjevernih hrvatskih županija.

Naime, još je prošle jeseni održana Likovna kolonija čiji su sudionici sva nastala djela darovali  Ivanečkom suncu u svrhu prodaje.

Planirano je da na taj način Ivanečko sunce ostvari dodatna sredstva koja će iskoristiti za rad i razne aktivnosti koje provodi sa svojim korisnicima.

Stoga sve građane dobra srca pozivaju da svrate u prostorije udruge u ivanečkoj Ulici Ljudevita Gaja 13 (prethodna najava na tel. 098 680 596), ponedjeljkom i srijedom od 9 do 13 sati te da, uz poštivanje epidemioloških mjera, razgledaju prodajnu izložbu humanitarnog karaktera.

Na raspolaganju su im ulja na platnu čiji su autori slikari iz Varaždina, Vinice, Hrženice, Črnca, Kneginca, Bjelovara, Koprivnice, Stubičkih Toplica i Ivanca.

Bliže se blagdani pa svoje najbliže možete darivati unikatnom autorskom slikom. Tako ćete učiniti dvostruku korist – svoje bližnje ćete obradovati, a udruzi priskrbiti donaciju za rad s ovom krajnje senzitivnom skupinom, koja u najdoslovnijem smislu te riječi ovisi o pomoći i potpori cijele zajednice.

Anita Blažinović

 

Autorica: Anita Blažinović

 

Povezane vijesti