DRUŠTVO PSIHOLOGA SISAČKO-MOSLAVAČKE ŽUPANIJE Psihološka pomoć u situaciji stradanja u potresu

Hrvatsko psihološko društvo objavilo je na svojoj službenoj stranici 29. prosinca 2020. savjete Društva psihologa Sisačko-moslavačke županije u svrhu lakšeg nošenja s trenutnom situacijom

 

U situaciji katastrofalnog potresa u Sisačko-moslavačkoj županiji 28. i 29. prosinca 2020., Društvo psihologa Sisačko-moslavačke županije stavilo je odmah na raspoloaganje svoje resurse i organiziralo psihološku pomoć stradalima.

Hrvatsko psihološko društvo objavilo je na svojoj službenoj stranici 29. prosinca 2020. savjete Društva psihologa Sisačko-moslavačke županije u svrhu lakšeg nošenja s trenutnom situacijom, a koje prenosimo u cijelosti:

'Stradalnicima koji osjećaju potrebu razgovarati s nekim, na rasploaganju su im psihologinje cijelo vrijeme na broju 091/2065-930 i na broju 092/2023-479 (od 16 do 18 sati).

Također su dostupni stručnjaci u Zavodu za javno zdravstvo, Odsjek za mentalno zdravlje. Možete ih dobiti na broj telefona 044/567-161, od 7 do 15 sati.

Ukoliko se želite javiti anonimno, to možete učiniti porukom u inbox ili na e-mail psihologijasmz@gmail.com. Pokušat ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.

Hrvatsko psihološko društvo je u stalnom kontaktu s kolegicama iz DP SMŽ te je po potrebi spremno pomoći svojim ljudskim resursima.'

 

Autorica: Klaudija Klanjčić

 

Povezane vijesti