UDRUGA ZAMISLI Projekt prilagodbe literature za slijepe i slabovidne studente

Cilj je projekta studentima s oštećenjem vida pružiti priliku za ravnopravno studiranje, odnosno pružiti im pristup cjelokupnoj literaturi koja im je potrebna tijekom studija

Brajica, ilustracija

 

Udruga Zamisli provodi projekt prilagodbe literature za lijepe i slabovidne studente, a voditeljica istog je Nevena Zubčić.

- Cilj je projekta studentima s oštećenjem vida pružiti priliku za ravnopravno studiranje, odnosno pružiti im pristup cjelokupnoj literaturi koja im je potrebna tijekom studija - stoji u priopćenju medijima, potpisano od strane Ivane Kuzmanić, izvršne direktorice Udruge Zamisli.

Projekt 'Prilagodba literature za slijepe i slabovidne studente VII' Udruga Zamisli provodi u partnerstvu s Fakultetom organizacije i informatike, Sveučilištem u Rijeci, Fakultetom političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu, Ekonomskim fakultetom Sveučilišta u Zagrebu te Zdravstvenim sveučilištem Zagreb.

Projekt financira Ministarstvo znanosti i obrazovanja. Isti traje do 28. veljače, a u sklopu njega prilagodit će se literatura za devet slijepih i slabovidnih studenata.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti na: 091/7656491, Denis Marijon.

Klaudija Klanjčić

 

Autorica: Klaudija Klanjčić

 

Povezane vijesti