HSUIR U tijeku Izložba fotografija 'Snaga života'

Organizator je svima zaželio uživanje u izložbi radova nastaloj u sklopu programa 'Razvojem mreže socijalnih usluga zajedno stvaramo prostor za kvalitetnije življenje osoba s invaliditetom', kojeg financijski podupire Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike

Kolaž fotografija cvijeća.

 

U tijeku je 31. Izložba radova pod nazivom 'Snaga života' u organizaciji Hrvatskog saveza udruga invalida rada, koja se može pogledati virtualno.

- Izloženi radovi su fotografije predsjednice Udruge invalida rada grada Siska, Branke Pažur. Na fotografijama prevladavaju motivi prirode, prvenstveno cvijeća u doba proljeća. Fotografijama autorica ističe svu ljepotu proljeća i života koji se iznova rađa svake godine njegovim dolaskom. Unatoč svim nedaćama i problemima s kojima se susrećemo u svakodnevnom životu, ako zastanemo na trenutak i zagledamo se u taj krhki, a prekrasni cvijet, možemo osjetiti ljepotu i snagu života te na trenutak zaboraviti sve ono što nas tišti - objavljeno je na stranici Hrvatskog saveza udruga invalida rada.

Organizator je naposljetku svima zaželio uživanje u još jednoj izložbi radova nastaloj u sklopu programa 'Razvojem mreže socijalnih usluga zajedno stvaramo prostor za kvalitetnije življenje osoba s invaliditetom', kojeg financijski podupire Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike.

 

Izvor: Hrvatski savez udruga invalida rada

Klaudija Klanjčić

 

Povezane vijesti