ĐURĐEVAC Članice udruge Mali princ oslikavale svilu

Cilj radionice bio je upoznati novu tehniku oslikavanja svile te razvijati kreativnost kroz vlastita, originalna rješenja postavljenog zadatka. Polaznice su samostalno, originalno i uspješno oslikale svilu, a nakon radionice održana je i evaluacija aktivnosti

Članice i njihovi radovi.

 

Polaznice projekta Za bolje sutra svoje već postojeće iskustvo oslikavanja tkanine i svile nadogradile su primjenom novih tehnika oslikavanja.

Članice oslikavaju svilu.Voditeljica radionice bila je Sanja Flajs-Vidaković, a cilj radionice bio je upoznati novu tehniku oslikavanja svile te razvijati kreativnost kroz vlastita, originalna rješenja postavljenog zadatka.  Polaznice su samostalno, originalno i uspješno oslikale svilu, a nakon radionice održana je i evaluacija aktivnosti.

Sve polaznice radionice izrazile su veliko zadovoljstvo održanom radionicom, ali i novim spoznajama o svim mogućnosti svile te krajnjim rezultatom i vlastitim uradcima.

Podsjetimo, cilj projekta Za bolje sutra je povećati mogućnost zapošljavanja i umanjiti rizik od socijalne isključenosti i siromaštva osoba s intelektualnim teškoćama na području grada Đurđevca i okolnih općina, a ciljana skupina je pet nezaposlenih radno sposobnih osoba.

 

Izvor: Grad Đurđevac

Anita Blažinović

 

Povezane vijesti