UIR ZAGREBA Organizirani odlazak u Specijalnu bolnicu za medicinsku rehabilitaciju Biokovka

Prijevoz će biti organiziran iz Karlovca, a detalje o cijeni, mjestu i vremenu polaska, kao i informacije o načinu plaćanja, Udruga invalida rada Zagreba objavit će naknadno

Biokovka iz zraka, ilustracija.

 

Udruga invalida rada Duga Resa organizira odlazak u Specijalnu bolnicu za medicinsku rehabilitaciju Biokovka u Makarskoj od 1. do 11. lipnja 2021., tijekom kojeg će biti moguće koristiti usluge medicinske rehabilitacije uz D1 uputnicu.

Kako je objavljeno na internet stranici UIR Zagreba, maksimalan broj soba za grupu je 20, odnosno za otprilike 35-40 osoba. Prijaviti se mogu isključivo članovi UIR Duga Resa, UIR Grada Siska i UIR Zagreba.

Cijena desetodnevnog boravka iznosi 2.250 kuna, odnosno 225 kuna dnevno, a desetodnevni aranžman uključuje:

- puni pansion sa smještajem u dvokrevetnim sobama;

- specijalistički liječnički pregled;

- paket terapija, svaki dan osim subote i nedjelje, koji uključuje minimalno tri i maksimalno pet terapija, a sve u dogovoru s liječnikom.

Broj jednokrevetnih soba uzima se iz kapaciteta ukupno dogovorenih soba, a doplata za jednokrevetnu sobu iznosi ukupno 1.000 kuna, odnosno 100 kuna po danu.

Prijevoz će biti organiziran iz Karlovca, a detalje o cijeni, mjestu i vremenu polaska, kao i informacije o načinu plaćanja, Udruga invalida rada Zagreba objavit će naknadno.

Zbog ograničenog broja u grupi i tri zainteresirane udruge, UIR Zagreba trenutno prima informacije o zainteresiranosti.

Svaki zainteresirani član treba se javiti u UIR Zagreba osobno, telefonom na broj: 01/486-301 ili e-poštom na uir@uir-zagreb.hr.

Kako je najavljeno, prijava će se naknadno potvrditi po utvrđenom broju ukupno zainteresiranih iz sve tri udruge. Nakon potvrde o mogućnosti odlaska u Makarsku, članove će se tražiti dodatni podaci za prijavu.

 

Izvor: Udruga invalida rada Zagreba

Klaudija Klanjčić

 

Povezane vijesti