MALI PRINC ĐURĐEVAC Odrađena posljednja kreativna radionica u sklopu projekta 'Za bolje sutra'

U 55 radionica sudionice su odradile slikarske i likovne radionice, radionice oblikovanja gline, oslikavanja svile, tehnike dekupaž, oslikavanje stakla i tekstila, kulinarstva, našivavanja, izrade prirodnih sapuna i kozmetike, modeliranja fimo mase i mnoge druge

Sudionice za vrijeme radionice.

 

Članice Udruge Mali princ u sklopu projekta 'Za bolje sutra' ponovno su posjetile kreativnu prodavaonicu Jadaneccohobby u Đurđevcu, gdje ih je ugostila Valentina Jadanec, predsjednica Udruge A je to Art Podravina i ovoga puta im pokazala kako izraditi zanimljive ukrase.

Po vrlo jednostavnom postupku, sudionice projekta su konstruirale oblike koristeći materijale daski, čavlića, vune i konca te s lakoćom izradile dekoracije koje će krasiti prostore udruge. Na kraju radionice, Valentina je članice počastila i slatkim iznenađenjem povodom proslave rođendana.

Zajednička fotografija sudionica.Ovom radionicom završen je ciklus od 55 kreativnih radionica 100 posto financiranih iz Europskog socijalnog fonda kroz poziv Podrška socijalnom uključivanju i zapošljavanju marginaliziranih skupina. Kreativne radionice pozitivno su utjecale na psihu te su, uz razvoj novih vještina, djelovale na stres i poboljšanje motoričkih sposobnosti.

U 55 radionica sudionice su odradile slikarske i likovne radionice, radionice oblikovanja gline, oslikavanja svile, tehnike dekupaž, oslikavanje stakla i tekstila, kulinarstva, našivavanja, izrade prirodnih sapuna i kozmetike, modeliranja fimo mase i mnoge druge te se ovim putem zahvaljuju svim izvoditeljima radionica na uspješnoj suradnji.

 

Izvor: Grad Đurđevac

Anita Blažinović

 

Povezane vijesti