UDRUGA SJENA Radionice ‘Roditelji TURminatori’ za roditelje djece s teškoćama u razvoju

Cilj projekta je dati roditeljima konkretne, jasne i korisne savjete te podršku u izazovima s kojima se roditelji djece s teškoćama svakodnevno susreću. Voditeljice radionica su Kristina Miković i Suzana Rešetar, i same majke djece s teškoćama

Vizual uvodne radionice.

 

Udruga Sjena od svibnja 2021. kreće s radionicama za roditelje djece s teškoćama u razvoju pod nazivom ‘Roditelji TURminatori’. Radionice su sufinancirane sredstvima Zaklade ICF te su za sve roditelje besplatne, a do siječnja 2022.godine svaki mjesec će se održati po dvije radionice različitih tematika. Cilj projekta je dati roditeljima konkretne, jasne i korisne savjete te podršku u izazovima s kojima se roditelji djece s teškoćama svakodnevno susreću. Voditeljice radionica su Kristina Miković i Suzana Rešetar, i same majke djece s teškoćama.

Radionice će se održavati u prostoru udruge Artis Includum na adresi Vukomerec 45 u Zagrebu i online preko Zoom aplikacije.

Datumi održavanja radionica za svibanj su:

- subota, 22. svibanj od 17 do 18 sati;

- subota, 29. svibanj od 17 do 18 sati.

Broj mjesta na radionicama je ograničen pa se svakako prijavite na vrijeme, a podatke o pristupu radionici preko Zooma dobit ćete na email adresu dan prije održavanja radionice. Prijaviti se možete ovdje.

Na uvodnoj radionici upoznat ćete se s voditeljicama, ostalim roditeljima, detaljnije saznati o ciljevima i konceptu samog projekta, te iznijeti svoje prijedloge, ako želite.

- Svakako ponesite maskice i veselimo se druženju - poručuju Sjene.

 

In Portal

 

Povezane vijesti