UIR ZAGREBA Dodjela nagrada, priznanja i zahvalnica u 2021. godini

Kako je najavljeno, rok za zaprimanje prijedloga kandidata za dodjelu pojedinih nagrada je 3. rujna 2021. godine

Članovi UIR Zagreba, arhiva.

 

U skladu s Pravilnikom o dodjeli nagrada, priznanja i zahvalnica, Upravni je odbor Udruge invalida rada Zagreba na svojoj 10. sjednici, održanoj 27. svibnja 2021., donio odluku da će povodom Dana UIR Zagreba dodijeliti sljedeće nagrade ako bude prijavljenih kandidata s opravdanim postignućima za doprinos radu UIR Zagreba:

- 'Godišnja nagrada Udruge invalida rada Zagreba' - dodjeljuje se osobi koja je u razdoblju od 1. lipnja 2020. do 31. svibnja 2021. svojim radom, zalaganjem i stavovima trajno doprinijela radu i prosperitetu udruge i invalida rada, općenito;

- 'Naj volonter' - dodjeljuje se volonteru obzirom na trajanje i učestalost volontiranja, doprinos i rezultate volontiranja, specifičnost i prepoznatljivost volonterskih aktivnosti, zadovoljstvo korisnika volontiranja u razdoblju od 1. lipnja 2020 do 31. svibnja 2021.;

- 'Nagrada za životno djelo Marija Topić' - dodjeljuje se za višegodišnji doprinos u radu i ostvarivanju ciljeva udruge te za izuzetne zasluge i doprinos u ostvarivanju i promicanju socijalne, pravne i svake druge zastite invalida rada i ostalih osoba s invaliditetom.

Kako je najavljeno, rok za zaprimanje prijedloga kandidata za dodjelu pojedinih nagrada je 3. rujna 2021. godine.

Razmatrat će se prijedlozi zaprimljeni u zadanom roku isključivo u pisanom obliku uz obrazloženje, u skladu s Pravilnikom o dodjeli nagrada, priznanja i zahvalnica.

'Pravilnik o dodjeli nagrada, priznanja i zahvalnica' i dosadašnji dobitnici svih nagrada, zahvalnica i priznanja, objavljeni su na mrežnim stranicama udruge.

 

Izvor: Udruga invalida rada Zagreba

Klaudija Klanjčić

 

Povezane vijesti