UDRUGA SLIJEPIH MEĐIMURSKE ŽUPANIJE Centar za socijalnu skrb donirao pet računala članovima udruge

Donirana računala su članovima jedan od osnovnih preduvjeta za traženje posla, pisanje prijava i slanje molbi za posao. Tako će povećati svoju konkurentnost na tržištu rada. Ova donacija posebno je važna jer će pomoći kod radne aktivacije slijepih osoba

Donirana računala.

 

Udruga slijepih Međimurske županije zahvaljuje Centru za skrb Čakovec na donaciji pet računala članovima udruge. Računala će koristiti članovi koji su na proteklim projektima udruge završili informatičku edukaciju te će sad adekvatno moći primjenjivati stečena znanja.

- Računala su im jedan od osnovnih preduvjeta za traženje posla, pisanje prijava i slanje molbi za posao. Tako će povećati svoju konkurentnost na tržištu rada.

Slijepim osobama, jednako kao i osobama bez invaliditeta, posao je nužan. Zaposlenje im omogućuje veće uključivanje u društvo, financijsku neovisnost i osjećaj postignuća, a što u konačnici doprinosi boljoj kvaliteti njihova života. Zbog toga je ova donacija posebno važna jer će pomoći kod radne aktivacije slijepih osoba - pojasnili su iz udruge.

Centar za socijalnu skrb udruzi pruža podršku i kroz svoje dugogodišnje partnerstvo na brojnim projektima.

 

In Portal

 

Povezane vijesti