UDRUGA UNUO Pripremite se za nacionalno gastro natjecanje 'Amorova žlica' - za društvo jednakosti

Smatramo da je ovaj nacionalni projekt važan jer izravno pomaže na mobilizaciji osoba s invaliditetom te približava javnosti njihove mogućnosti. Projektom se predviđa stjecanje i usavršavanje praktičnih znanja te upoznavanje osoba s invaliditetom s očekivanim ponašanjima, postupcima te načinima rada u turističko-ugostiteljskom okruženju, kazali su iz udruge

Udruga UNUO

 

Kako smo već ranije pisali Udruga UNUO je pokrenula nacionalni projekt 'Društvo jednakosti'.

Radi se o natjecanju za osobe s invaliditetom u dobi iznad 17 godina koje će se održati u periodu rujan - prosinac 2021. i obuhvatiti sedam gradova i 21 županiju Republike Hrvatske. (gradovi: Sisak, Vinkovci, Novi Marof, Pula, Šibenik, Split i Zagreb)

- Smatramo da je ovaj nacionalni projekt važan jer izravno pomaže na mobilizaciji osoba s invaliditetom, te približava javnosti njihove mogućnosti. Projektom se predviđa stjecanje i usavršavanje praktičnih znanja te upoznavanje osoba s invaliditetom s očekivanim ponašanjima, postupcima te načinima rada u turističko- ugostiteljskom okruženju. Udruga UNUO osnovana je 2009.

Cilj udruge je educirati ciljne skupine te izjednačiti njihove mogućnosti u zajednici, a posebice na tržištu rada. Naša misija je senzibilizirati javnost na probleme ciljanih skupina, u svrhu podizanja kvalitete njihovog rada te njihovog lakšeg uključivanja u tijekove društvene zajednice.

Proslijedite informaciju o projektu ako poznate osobe s invaliditetom ili krug ljudi koji je povezan s njima kako bi informacija došla na pravu adresu i kako bi se zainteresirane osobe mogle uključiti u projekt – pozvali su iz udruge

Za organizaciju i realizaciju određenih dijelova projekta pomogle bi im donacije pa ako je netko voljan sudjelovati u projektu kao privatna osoba / poduzeće iz udruge mole da se javite za daljnju komunikaciju.

Više informacija na stranici unuo.hr.

Anita Blažinović

 

 

Povezane vijesti