JYSK HRVATSKA Donacija Društvu za pomoć osobama s invaliditetom 'Golubovi' iz Županje

Uvijek se trudimo prepoznati potrebe sredine u koju dolazimo. Našim dolaskom u Županju ne otvaramo samo nova radna mjesta već svojim angažmanom u obliku ove donacije odgovaramo na stvarne potrebe ovog grada i njegovih stanovnika, izjavio je Dražen Eldić iz JYSKa

Primopredaja donacije.

 

Međunarodni danski maloprodajni lanac JYSK razveselio je korisnike Društva za pomoć osobama s invaliditetom 'Golubovi' iz Županje novim proizvodima za uređenje vrta i unutarnjeg prostora. Tim povodom, najavljen je i dolazak JYSKa u grad i otvaranje prve trgovine u Županji.

Predstavnici JYSKa posjetili su društvo 'Golubovi', gdje je Terezija Nemetz sa suradnicima preuzela donaciju ispred udruge.

- Uvijek se trudimo prepoznati potrebe sredine u koju dolazimo. Našim dolaskom u Županju ne otvaramo samo nova radna mjesta već svojim angažmanom u obliku ove donacije odgovaramo na stvarne potrebe ovog grada i njegovih stanovnika. Posebno mi je drago da smo imali prilike korisnicima barem malo uljepšati dane - izjavio je Dražen Eldić, Retail manager JYSKa za Hrvatsku.

Udruga 'Golub' osnovana je s ciljem doprinosa zaštiti i unapređenju socijalnog, gospodarskog i pravnog položaja osoba s invaliditetom. Primarno rade na poboljšanju kvalitete življenja i slobodnog vremena te ostvarivanju prava osoba s invaliditetom.

Predsjednica udruge, Gordana Tomić, ovom prigodom zahvalila je djelatnicima JYSKa.

- Neizmjerno smo zahvalni na ovoj lijepoj donaciji koja će uvelike poboljšati naše aktivnosti, te ih učiniti ljepšim i ugodnijim - kazala je.

JYSK trgovina u Županji za kupce će svoja vrata otvoriti 23. rujna 2021. u 9 sati, na adresi Franje Račkog 34. Trgovina će poslovati na preko 1200 metara kvadratnih i zapošljava sedam novih djelatnika. JYSK je osnovan 1979. godine u Danskoj, a danas JYSK grupacija posluje s preko 3000 trgovina u 50 država širom svijeta.

 

Izvor: JYSK Hrvatska

Anita Blažinović

 

Povezane vijesti